VMRO-DPMNE: Llojet e kërcënuara të kafshëve dhe të bimëve

Në kuadër të aktiviteteve për mbrojtje të natyrës dhe biodiversitetit, do të përgatisim Listë të kuqe të llojeve të kërcënuara të kafshëve dhe të bimëve, në të cilën do të përshkruhet në mënyrë të saktë gjendja e këtyre llojeve në natyrë dhe do të theksohen prioritetet për mbrojtje. Për llojet më të kërcënuara nga kjo listë, do të ndajmë mjete të veçanta buxhetore për mbrojtjen e tyre. Afati: viti 2011.

Arsyetim:

Projekti nuk është realizuar deri më 21.02.2011. Për periudhën në vazhdim nuk ka informata se a është përgatitur Lista e kuqe.

Burime:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari