VMRO-DPMNE: Ligji për Veprimtari muzikore-skenike

Miratimi i një Ligji të veçantë për veprimtari muzikore-skenike në kuadër të ligjit për kulturë, me të cilin do të definohen të gjitha veçantitë për artistët e kësaj veprimtarie, deri në fund të vitit 2008.

Arsyetim:

Informatat e fundit flasin se në prill të vitit 2011, ligji akoma ka qenë në formën e propozimligjit. Nuk ka informata se a është miratuar në ndërkohë. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së thuhet se ky projekt nuk do të realizohet, për shkak të gjetjes së zgjidhjes më të mirë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari