VMRO-DPMNE: Ligj për shërbimin gjyqësor

Do të sillet Ligj për shërbimin gjyqësor, me të cilin rregullohet materia për të drejtat, obligimet dhe për statusin e administratës gjyqësore, si dhe çështjet që kanë të bëjnë me statsuin e veçantë dhe rrogat e shërbimeve gjyqësore;

Arsyetim:

Është sjellë Ligji për shërbimin gjyqësor [Qasur më: 19.05.2011] i cili ka hyrë në fuqi më 12.08.2008.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.