VMRO-DPMNE: Ligj për qendër shtetërore për provime

Do ta sjellim Ligjin për qendër shtetërore për provime.

Arsyetim:

Është sjellë Ligji për qendër shtetërore për provime [Qasur më: 22.05.2011].

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari