VMRO-DPMNE: Ligj për ndihmë juridike falas

Do të miratojmë Ligj për ndihmë juridike falas ku do të përfshihen të gjitha standardet ndërkombëtare në këtë lëmi me qëllim që të sigurohet qasje e barabartë dhe më e mirë te drejtësia për qytetarët të cilët kanë gjendje të vështirë materiale;

Arsyetim:

Është sjellë Ligji për ndihmë juridike falas [Qasur më: 23.05.2011] i cili ka hyrë në fuqi më 07.01.2010.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.