VMRO-DPMNE: Libra shkollorë falas

Libra shkollorë falas për arsimin filloi, për fëmijët prindërit e të cilëve nuk kanë mundësi të blejnë libra të reja shkollore.

Arsyetim:

Në vitin shkollor 2008/2009 libra shkollorë falas kanë marrë fëmijët e familjeve të rrezikuara sociale.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.