VMRO-DPMNE: Laboratori forenzik me pajisje të TI-së

Gjatë vitit 2011, DHP-ja do t’i vendosë themelet e laboratorit të parë për tatime në Evropën Juglindore, me çka do të përforcohet kapaciteti inspektues për mbikëqyrje, për luftimin e formave për fshehje të tatimit që kanë nivel të lartë të sofistikimit. Laboratori do të pajiset me pajisje më bashkëkohore për TI, me të cilat, në mënyrë softuerike do të mund të ndiqen të dhënat e marra nga të obliguarit tatimorë dhe do të mund të bëhet ekspertiza adekuate me anë të pajisjeve të TI-së. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Afati i dhënë si i fundit për këtë premtim deri kur duhet të hapet laboratori forenzik me pajisje të TI-së ishte dhjetori i vitit 2011.

Paralajmërimi për fillimin e këtij projekti nga ana e Qeverisë së RM-së ishte më 1 shtator 2012, ndërsa afati për formimin e tij është vitit 2013.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovska

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.