VMRO-DPMNE: Kuzhina popullore

Në periudhën 2011-2015 do të hapim edhe 12 kuzhina të tjera popullore për personat e moshuar dhe të pamundur, në mjediset rurale në të gjitha rajonet e vendit, në bashkëpunim me vetëqeverisjet lokale, si zotim i vazhdueshëm për sigurimin e ekzistencës së të gjithë personave me rrezik social, si dhe personave që janë fizikisht larg qyteteve.

Kësi lloj të kuzhinave popullore në mjediset rurale do të hapim në:

  • Cërnik, Konçe, Nagoriçan i vjetër. [Afati: 2011]
  • Vasilevë, Gradsko, Karbinci. [Afati: 2012]
  • Qendra e Zhupës, Çeshinovë. [Afati: 2013]
  • Rankovc, Оbleshevë. [Afati: 2014]
  • Zërnovc, Drugovë. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Janë hapur tre kuzhinat popullore të parapara për vitin 2011, në Cërnik, Konçe dhe në Nagoriçan të vjetër. [Аzhurnuar më: 17.04.2012]

Është hapur kuzhinë popullore edhe në Vasilevë. [Аzhurnuar më: 04.07.2012]

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.