VMRO-DPMNE: Kuvendi i të siguruarve do ta ketë për obligim ta miratojë Statusin e FSSHM

Kuvendi i të siguruarve do ta ketë për obligim ta miratojë Statusin e FSSHM, ta definojë planin financiar dhe ta ndjekë punën e Këshillit Drejtues;
Fondi për sigurim shëndetësor do të përcaktojë çmime referente nëpërmjet të të cilave do ta rrisë llojin e sasinë e shërbimeve që do t’i blejë prej institucioneve private si në pjesën e diagnostikës, ashtu edhe në numrin e intervenimeve. (Afati: shtator 2008)

Arsyetim:

Kuvendi i të siguruarve nuk është krijuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.