VMRO-DPMNE: Kujdesi për emigrantët maqedonas

Do të vazhdojmë të kujdesemi për emigrantët maqedonas  që janë jashtë vendit në të gjitha kontinentet, ku ata jetojnë.

Arsyetimi:

Janë nënshkruar marrëveshje për sigurimin social me Australinë dhe Kanadanë.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.