VMRO-DPMNE: Kredi për punësime

Projekti parasheh ndarje të mjeteve kreditore prej 3000 euro për një vend pune për persona që janë interesuar të fillojnë biznes privat, me mundësi për bashkim të më së shumti 5 personave.  Afati: vazhdimisht gjatë viteve 2008-2012.

Arsyetimi:

Qeveria e Republikës së Maqedonisë e prezantoi planin operativ për progarme aktive dhe masa për punsime gjatë vitit 2011. A është aplikuar në praksë nuk kemi informata.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.