VMRO-DPMNE: Kontrolli për implementimin e ligjeve nga lëmi i punësimit

Zbatimi i një sistemi efektiv të kontrollit për implementimin e ligjeve nga lëmi i punësueshmërisë dhe punësimit, me theks të veçantë në mbrojtjen e grave shtatzëna, nënat e reja dhe nënat e vetme .

Arsyetimi:

Strategjia për zhvillimin demografik të Republikës Maqedonia 2008-2015, faqe 37. Është përgatitur një strategji, por nuk informata për zbatimin e sistemit efektiv të kontrollit.

http://www.un.org.mk/files/pdfs/about/strategija_demografska.pdf

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari