VMRO-DPMNE: Konaqet e Havzi Pashës

Rindërtim dhe revitalizim i përmendores së kulturës, Konaqet e Havzi Pashës në fshatin Bardovcë, me ç’rast kinoteka e Maqedonisë do të fitojë depo për ruajtje të filmave, ndërsa konaqet, përveç vlerës simuze, do të shfrytëzohen edhe për mbrojtje, ruajtje dhe për prezantim të trashëgimisë kulturore të filmit;

Arsyetim:

Projekti i Qeverisë së R. të Maqedonisë për revitalizim të Konaqeve të Havzi Pashës në fshatin Bardovcë ka filluar, mirëpo nuk ka përfunduar. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së, thuhet se projekti është duke u zhvilluar dhe thuhet se ai nuk ka përfunduar.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari