VMRO-DPMNE: Kompjuterizimi i gjykatësve

Do të sigurojmë kompjuter me softuer për çdo gjykatës, ndihmësit e gjykatësve, prokurorët dhe ndihmësit e tyre dhe lidhjen e tyre në sistem. Do të organizojmë trajnim për përdorimin e kompjuterit dhe të internetit për të gjithë gjykatësit, prokurorët dhe ndihmësit e tyre. Afati: shtator 2009.

Arsyetim:

Janë realizuar aktivitetet e parapara për blerje të pajisjeve dhe trajnim të gjykatësve, prokurorëve dhe ndihmësve të tyre.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari