VMRO-DPMNE: Koçanë-Vinicë, Dellçevë – kufiri me Bullgarinë

Me realizimin e përmirësimit të konstruksionit të rrugës me përmirësim dhe zgjerim në përputhje me gjendjen e terrenit nëpër të cilin kalon rruga, por edhe me ngritjen e nivelit të sinjalizimit në këtë pjesë, do të përmirësohet dhe do të lehtësohet komunikimi i përditshëm i banorëve nga vendbanimet dhe qytetet e këtij rajoni edhe atë: Koçanë, Podllog i Epërm dhe i Poshtëm, Jakimovë, Pribaçevë, Gërdovc, Mojanc, Zërnovc, Morodvis, Vidovisht, Terancë, Vinicë, Tërsinë, Dellçevë dhe Gabrovë. Vlera e ndërhyrjes për përmirësimin dhe zgjerimin e këtij aksi rrugor planifikohet të jetë rreth 10 milionë euro. [Afati: 2012-2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.