VMRO-DPMNE: Këshilltarë të autorizuar privatë

Me qëllim të sigurimit të këshillave të caktuara në sferën e menaxhimit të fermave, futjes së standardeve për kualitet dhe shërbimeve të tjera deficitare të cilat nuk mund të sigurohen nga shërbimi këshilldhënës shtetëror, financiarisht do t’i përkrahim këshilltarët e autorizuar privatë, të licencuar nga ana e Ministrisë për bujqësi, pylltari dhe menaxhim me ujërat, shërbimet e të cilëve bujqit do t’i shfrytëzojnë me çmime stimulative. [Afati: mars 2012]

Arsyetim:

Nuk ekzistojnë informata që janë në dispozicion publik se janë ndërmarrë aktivitete në drejtim të plotësimit të këtij premtimi. [Аzhurnuar më: 24.04.2012]

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.