VMRO-DPMNE: Investimet (e huaja)

Qëllimi ynë është që përqindja e investimeve, që në vitin 2007 u rrit në nivelin më të lartë historik prej 24,1%, të vazhdojë të rritet si përqindje e BPV. Kjo do përfshijë rritje të investimeve edhe të vendit edhe të huaja.

Arsyetim:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.