VMRO-DPMNE: Internet në të gjitha gjyqet

Do të vendosim internet në të gjitha gjyqet. Afati: korrik 2009.

Arsyetim:

Në funksion të realizimit të Strategjisë për TKI të Ministrisë për drejtësi, në të gjitha gjyqet e Republikës së Maqedonisë, në Gjyqin Suprem të Republikës së Maqedonisë, në Gjyqet e Apelit dhe në Gjyqet Themelore është instaluar interneti dhe çdo gjyq e ka ueb-faqen e tij.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari