VMRO-DPMNE: Institute nacionale – galeri artistike

Themelimi i instituteve nacionale – galerive artistike në Manastir, Strumicë, Shtip dhe në Ohër (afati: viti 2010);

Arsyetim:

Përveç themelimit të Insitutit nacional – Galeria artistike në Tetovë, nuk ka informata për themelimin e instituteve të reja të këtij lloji në qytetet e lartëpërmendura. Të bashkangjitur e keni listën e Instituteve nacionale në Republikën e Maqedonisë dhe drejtorët e tyre. Në Dhënien llogari të VMRO-DPMNE-së thuhet se për galeritë artistike në Manastir, Strumicë dhe në Ohër ndërmerren aktivitete për sigurim të hapësirave.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.