VMRO-DPMNE: Institucion për analizë dhe diagnostifikim të sistemit shëndetësor

Institucion i ri për planifikim, adhe diagnostifikim të gjendjes në sistemin shëndetësor;për realizim të trajnimeve për menaxherët shëndetësor;trajnim akdemik të kuadrit i cili planifikon që ta kahëzojë karierën e vet për përmirësim të sistemit shëndetësor;

Arsyetim:

Nuk ekzistojnë informata se është formuar një institucion i tillë.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.