VMRO-DPMNE: Inspeksion për shërbimin shtetëror

Përforcim i inspeksionit për shërbimin shtetëror nëpërmjet ndryshimit të legjislacionit dhe funksionimit më të mirë të inspeksionit. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Ndryshimet e parapara ligjore nuk janë bërë në afatin e paraparë, gjegjësisht Ligji për mbikëqyrje inspektoriale nuk ka pësuar ndryshime në këtë drejtim.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari