VMRO-DPMNE: Implementimеt е rekomandimeve nga GREKO-ja

Koordinim i aktiviteteve për implementim të Rekomandimeve nga GREKO-ja për RM-në (grupë e shteteve për luftë kundër korupsionit në Kshilline Europës 2008-2011.

Arsyetimi:

http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=1&rub=15&item=6548
http://www.sep.gov.mk/Default.aspx?ControlID=NovostiDetali.ascx&NewsID=1636
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=147555&EditionID=2109

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.