VMRO-DPMNE: Harta mjekësore

Miratimi i hartës mjekësore, në të cilën do të precizohet në mënyrë të saktë se në cilat territore janë në dispozicion të qytetarëve shërbimet mjekësore dhe do të rritet efikasiteti i sistemit.

Arsyetimi:

Harta mjekësore e Republikës së Maqedonisë e paraqet gjendjen e mbrojtjes shëndetësore dhe gjendjen shëndetësore në Republikë dhe veç e veç për çdo rajon statistikor, shëndetësor dhe për çdo komunë, sa i përket strukturës organizative, veprimtarive shëndetësore dhe kuadrit shëndetësor, morbiditetit dhe mortalitetit. http://medicinskamapa.gov.mk/

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari