VMRO-DPMNE: Hapja e kuzhinave popullore

Hapja e kuzhinave popullore gjatë viti 2008 në komunat: Dibër, Probishtip, Kërçovë, Valandovë, Vinicë, Gostivar, Ohër, Tetovë, Resnje dhe Demir Hisar. Në vitin 2009 do ti përfshijmë shumicën e komunave të ngelura.

 

 

Arsyetim:

Janë hapur 19 kuzhina popullore.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.