VMRO-DPMNE: Hapja e institucioneve parashkollore

Inkurajimi për të hapur institucione parashkollore dhe kopshte në kompanitë e mëdha dhe korporatat përmes partneritetit publik-privat.

Arsyetimi:

Aktualisht nuk ka informacion për hapjen e një çerdhe të re brenda kompanive të mëdha dhe korporatave. Në kuadër të disa kompanive ka çerdhe për të cilat nuk ka në dispozicion informacion se kur janë krijuar.

Linqet:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.