VMRO-DPMNE: Grante për nxitjen e transferit të teknologjive

Grante deri në 50.000 euro për ndërmarrjet е Maqedonisë dhe për rritjen e kapaciteteve për shfrytëzim të fondeve evropiane për inovacione, hulumtime dhe zhvillim. Grantet do të mund të shfrytëzohen për zhvillimin e bashkëpunimit me universitetet dhe qendrat hulumtuese nga vendi dhe jashtë; për hapje të departamenteve për hulumtim dhe zhvillim në kuadër të kompanive; punësim të kuadrit shkencor-hulumtues; për modernizim të proceseve prodhuese; mbrotje të pronësisë intelektuale; për zhvillim, përdorim dhe komercializim të teknologjisë bashkëkohore. [Afati: 2012 – 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.