VMRO-DPMNE: GPRS për obliguesit e mëdhenj tatimorë

Do të fusim sistem për kontrolle në kohë reale të obliguesve të mëdhenj tatimorë, që do të mundësojë ndërtim të raportit të partneritetit në bazë të besimit maksimal. [Afati: qershor 2012 – dhjetor 2014]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.