VMRO-DPMNE: Fushatë për ballafaqim dhe luftë kundër veseve të këqia

Do të fillojmë fushatë nacionale duke emituar video-spote dhe materiale promovuese për sport dhe luftë kundër veseve të këqia: alkoolit, drogës dhe cigareve.

Arsyetim:

Është realizuar fushata “Zgjidh jetën, zgjidh sportin” nga Agjencia për të rinj dhe sport.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.