VMRO-DPMNE: Fushata mediale për fëmijë të tretë

Fushatë e vazhdueshme mediale për promovim të familjes dhe fëmijës së tretë, me qëllim që të ndikohet në vetëdijen e çifteve të reja, të cilët kanë mundësi por nuk vendosin të kenë fëmijë, ose më shumë se një ose dy fëmijë.Arsyetim:

Në vitin 2008 Qeveria e Republikës së Maqedonisë doli me një paketë reformash për përmirësim të shakllës së ulët së natalitetit në disa komuna. Motoja e fushatës ishte “Ki fëmijë të tretë”.

Linqet:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari