VMRO-DPMNE: Forumi i ekspertëve maqedonas jashtë vendit

ВМРО-ДПМНЕ: Форум на македонски експерти во странствоDo të formohet Forumi i mërgimtarëve maqedonas – profesionistë në fushat e tyre të veprimit, me të cilët do të mbahet kontakt i vazhdueshëm dhe të cilët do të angazhohen dhe do të konsultohen për çështje të rëndësishme nga fusha në të cilën ata punojnë.  [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.