VMRO-DPMNE: Evaluim integral në shkollat fillore dhe të mesme

Do ta përmirësojmë kualitetin e procesit edukativo-arsimor nëpërmjet evaulimit integral në shkollat fillore dhe të mesme me procedura të standardizuara në fushat e mësimit dhe të mësimdhënies, planifikimit shkollor, menaxhimit shkollor, planeve dhe programeve mësimore, përkrahjes së nxënësve dhe zhvillimit të resurseve në shkolla dhe bashkëpunimit me prindërit. Raportet nga evaluimet integrale do të publikohen në ueb-faqen e Ministrisë për arsim dhe shkencë. (afati 2009-2011)

Arsyetim:

Evaluimi integral është zbatuar në 24 shkolla gjatë vitit 2010.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari