VMRO-DPMNE: E-shërbime për qytetarët

Do të mundësojmë që shërbimet tatimore elektronike të jenë në dispozicion edhe për personat fizikë. Me këtë projekt parashihet që të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë të kenë mundësi që në mënyrë elektronike t’i dorëzojnë fletëparaqitjet tatimore. Projektin së bashku e realizojnë DHP-ja dhe Ministria për shoqëri informatike dhe administratë. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Më 16 shkurt 2012, nga Drejtoria për të hyra publike njoftuan se qytetarët mund t’i dorëzojnë fletëparaqitjet e tyre tatimore edhe nëpërmjet internetit.

Për shfrytëzimin e “e-Tatime për qytetarët” duhet të keni lidhje të internetit, e-mail dhe certificate digjitale të USB token (që është dhënë nga shtëpia e autorizuar).

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovskа

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.