VMRO-DPMNE: E-portali doganor

Funksionimi i Sistemit doganor një sportel (е-portal). Drejtoria doganore do të fillojë me implementimin e sistemit elektronik një sportel, për aplikim elektronik dhe fitim të licencave dhe lejeve për import-eksport dhe parashtrim të kërkesave për ndarje të kuotave. Afati: nëntor 2008.

Arsyetim:

Nëpërmjet Projektit për e-Qeveri të USAID-it, në bashkëpunim me Drejtorinë doganore dhe 15 institucione qeveritare, të cilat janë pjesë e prosesit për tregti të jashtme, në mars të vitit 2007, ka filluar me punë Sistemi një sportel për leje për import, eksport dhe tranzit të mallrave dhe kuotat tarifore – EXIM, i cili është promovuar zyrtarisht më 22.12.2008.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.