VMRO-DPMNE: E-ankande për pagesë të borxheve tatimore

Për pagesë të shpejtë dhe transparente të borxheve në të holla, e që do të bëhet pasi të kryhet kontrolli dhe procedura për përcaktim të fshehjes së tatimit ndaj DHP-së, do të bëjmë shitjen e mallrave dhe të mirave nëpërmjet e-ankandeve elektronike. [Afati: dhjetor 2011]

Arsyetim:

Sistemi për e-ankande elektronike është krijuar në afatin e paraparë dhe përdoret për shitje të pronës së konfiskuar të tundshme/të patundshme. Premtimi konsiderohet i realizuar.

Linke:

Vlerësuar nga: Marija Tegovskа

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.