VMRO-DPMNE: Drejtori për ujërat

Do të formojmë Drejtori për ujërat në kuadër të Ministrisë për mjedis jetësor dhe do t’i përforcojmë kapacitetet institucionale për menaxhim me rajonet me derdhje të lumenjve. Afati: viti 2012;

Arsyetim:

Në vitin 2009, është miratuar rregullore për llojin dhe përmbajtjen e mënyrës së përgatitjes së planeve për menaxhim me derdhjet e lumenjve.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.