VMRO-DPMNE: Аkademi për gjykatës dhe prokurorë

ВМРО-ДПМНЕ: Академија на судии и обвинителиAkademi dhe përmirësim i sistemit për përgatitjen e programeve për trajnim, krijimi i i sistemit për e-learning (mësim elektronik), përmirësimi i ueb-faqes së Akademisë (ridizajnimi dhe riorganizimi i saj), rritja e fondit të bibliotekës dhe përmirësimi i sistemit për trajnim të decentralizuar. (Projekt IPA 2008 që do të realizohet në vitin 2011, ndërsa do të përfundojë në janar të vitit 2012). [Afati: janar 2012]

Arsyetim:

Sipas deklaratës së drejtorеshës së Akademisë për trajnim të gjykatësve dhe prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë, Аneta Arnaudovska, ky projekt është realizuar, me çka është avancuar puna elektronike, është futur mësimi në largësi, e-biblioteka dhe arkivi, është zhvilluar baza e të dhënave dhe materialet për trajnim, si dhe është përmirësuar dhe azhurnuar ueb-faqja e akademisë.

Poashtu, në dokumentin zyrtar të Qeverisë së RM-së, E thënë – E kryer: Llogaridhënie për punën e Qeverisë që udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja dhe partnerët e saj të koalicionit 2011-2012, qëndron se ky projekt është implementuar me të gjitha komponentet. [Аzhurnuar më: 11.09.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.