VMRO-DPMNE: Bursa për sport

Për t’i nxitur aktivitetet sportive të fëmijëve dhe të të rinjve, gjatë vitit 2008 do të fillojmë me ndarjen 500 bursave në lartësi prej 20% të rrogës mesatare në Republikën e Maqedonisë. Çdo vit 500 fëmijëve dhe të rinjve më të talentuar në sporte të ndryshme, do t’u ndahen bursa nga shteti, të cilat prindërve të tyre do të duhej t’ua mbulojnë së paku harxhimet elementare, që fëmija i tyre të mund të vazhdojë me përparimin në sportin për të cilin tregon talent.

Arsyetim:

Në vitet 2009 dhe 2010, shteti ndau 500 bursa sportive në lartësi prej 4000 denarësh për sportistët e rinj dhe të talentuar dhe me këtë kontribuoi për zhvillimin e mëtutjeshëm dhe përparimin e sportit.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.