VMRO-DPMNE: Akademi biznesi

Në marrëveshje me odat ekonomike filluam aktivitete për formimin e një qendre për arsim të menaxherëve, e cila më vonë do të kalojë në Akademi për menaxherë (Projekt i paraparë në programin Ripërtrirja në 100 hapa). Qendra do t’i bashkojë ndërmarrjet më të suksesshme vendore që do të ndihmojnë në organizimin e trajnimit për menaxherë nga ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Disa universitete të njohura dhe kompani nga jashtë tashmë paralajmëruan kontributin e tyre. Afati: dhjetor 2008 – në mënyrë të vazhdueshme.

Arsyetim:

Në Dhënien llogari të saj, VMRO-DPMNE-ja pranon se ky projekt nuk është gati, por se projekti për formimin e akademisë është në zhvillim e sipër.

Linke:

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.