VMRO-DPMNE: Bërja e biznesit në mënyrë elektronike

ВМРО-ДПМНЕ: Електронско водење бизнисRritja e numrit të shërbimeve elektronike në institucione shtetërore: hapja e firmës nëpërmjet internetit. Rrjetëzimi i notarëve, Projekti “е-Fatura” dhe “е-llogari dhe njoftime”, Rritja e vëllimit të tregtisë elektronike.

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.