VMRO-DPMNE: Bazë për ekonomizim me ujërat e Maqedonisë

Do të përgatisim Bazë për ekonomizim me ujërat e Maqedonisë. Afati: viti 2010;

Arsyetim:

Në vitin 2009 janë bërë ndryshime dhe plotësime të ligjit për ujëra, ku është paraparë edhe një Bazë për ekomonizim me ujërat e Maqedonisë. Faqja zyrtare e Bazës për ekomonizim me ujërat ekziston që nga viti 2003 dhe duket sikur nuk është ndryshuar gjatë viteve të fundit, ndërsa nuk ka informata se deri ku është arritur me përparimin.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.