VMRO-DPMNE: Bazë juridike e të dhënave

Do të implementohet Baza juridike e të dhënave në Ministrinë e drejtësisë dhe do të merren përsipër ligjet prej Gazetës zyrtare të RM-së. Afati: fundi i vitit 2008.

Arsyetim:

Është në funksion Baza juridike e të dhënave në Ministrinë për drejtësi (http://www.justice.gov.mk/LDBISReader/).

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.