VMRO-DPMNE: Bazë e përbashkët e nomenklaturave

Do të përgatisim bazë të përbashkët të nomenklaturave si kusht për vendosje të statistikës së standardizuar gjyqësore. Afati: fundi i vitit 2008;

Arsyetim:

Është realizuar projekti “Ueb-faqe për gjyqet”.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.