VMRO-DPMNE: Baza elektronike e Gjyqit suprem

Përfitimet nga përgatitja e bazës elektronike të vendimeve gjyqësore të Gjyqit suprem janë transaprenca më e madhe dhe harmonizimi gjatë sjelljes së aktgjykimeve për raste të njëjta ose të ngjashme nga ana e gjyqeve më të ulëta. Afati: dhjetor 2008.

Arsyetim:

Baza e aktgjykimeve është në dispozicion si pjesë e ueb-faqes së Gjyqit suprem të RM-së.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari