VMRO-DPMNE: Bashkëpunimi bilateral dhe multilateral

Qeveria e VMRO-DPMNE-së në periudhën 2011-2015, në përputhje me mundësitë financiare, do t’i shqyrtojë opcionet për zgjerim plotësues të rrjetit diplomatik me ambasada në Tokio (Japoni), Brazili (Brazil), Astana (Kazakistan), si dhe konsulat në Pert (Аustrali). E udhëhequr nga qëllimet e njëjta, Qeveria do të angazhohet për marrje të statusit mbikëqyrës të Republikës së Maqedonisë në Organizatën e shteteve amerikane, që është forum multilateral ku marrin pjesë shumica dërrmuese e vendeve të Amerikës Jugore. [Afati: 2015]

Arsyetim:

Premtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.