VMRO-DPMNE: Bashkëpunim ndërmjet institucioneve arsimore dhe odave ekonomike

Do të realizojmë bashkëpunim të ngushtë ndërmjet institucioneve arsimore dhe odave ekonomike dhe punëdhënësve. Qëllimi është që procesi arsimor të prodhojë kuadro në përputhje me nevojat e punëdhënësve.

Arsyetim:

Është nënshkruar protokoli për partneritet social dhe memorandumi për bashkëpunim në fushën e arsimit profesional dhe trajnimit.

Linkovi:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.