VMRO-DPMNE: Banesa për fëmijët pa prindër

Në periudhën 2011-2015 do të vazhdojmë me zgjidhjen e vazhdueshme të çështjes së banimit dhe do të japim 120 shtëpi ose banesa të reja për fëmijët që kanë dalur nga Shtëpia për fëmijët pa prindër. [Afati: 2011 – 2015]

Arsyetim:

Nga ana e Qeverisë së RM-së është marrë vendim që të gjithë fëmijët pa prindër të marrin banesë falas nga shteti. Sipas paralajmërive, deri në fund të vitit 2012 pritet të ndahen 20 deri në 30 banesat e para.  [Аzhurnuar: 24.10.2012]

Linke:

Vlerësuar nga: Dejan Dimitrievski

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.