VMRO-DPMNE: Autostrada Shkup – Shtip

Projekti për ndërtimin e autostradës prej Shkupit deri në Shtip, sipas trasës prej Milladinovcit, nëpërmjet Sveti Nikoles, deri në Shtip, paraqet zgjidhje krejtësisht të re për lidhjen e pjesës lindore të vendit me kryeqytetin, nëpërmjet autostradës, me gjatësi prej 49 kilometrash. Vlera e përgjithshme e projektit vlerësohet të jetë diku rreth 250 milionë euro. Në qoftë se procedura për koncesion me të cilën është përfshirë edhe ky aks rrugor nuk kryhet me sukses, gjegjësisht nëse nuk ka oferta të mira financiare, për ndërtimin e këtyre akseve rrugore do të kërkohen mënyra alternative për financim. [Afati: 2012 – 2018]

Arsyetim:

tPremtimi është duke u hulumtuar.

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari