VMRO-DPMNE: Artist i kombit

Futja në përdorim e titullit artist i kombit, me benificione të veçanta kombëtare në aspekt të pensionit, ndjekjes së veprimtarisë artistike të artistëve dhe nxitje të veçantë në punën e tyre, deri në vitin 2010;

Arsyetim:

Është miratuar ligji për artist të kombit të Republikës së Maqedonisë.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.