VMRO-DPMNE: Akte nënligjore të Ligjit për të drejtat e të miturve

Përpilim të akteve nënligjoretë cilat rrjedhin nga Ligji për të drejtat e të miturve

Arsyetim:

Janë miratuar 4 akte nënligjore: Udhëzues dhe standarde për mënyrën e sjllejes së timeve eksperte me fëmijët në rezik dhe të mitur kryes të veprave kriminale në qendrat për punë sociale;Programë për trajnim bayik dhe të specijalizuar; Publikim për të drejtë restorative dhe analizë komparative për sjelljen me nënpunësit plolicor me të miturit; Strategji për parandalim të kundrvajtjeve të të miturve.

Linke:

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.