VMRO-DPMNE: Aksi rrugor rajonal prej Rzhaniçinos deri në Sveti Nikole

Me rekonstruksionin në gjatësi prej 35,5 kilometrash do të mundësohet lidhje më kualitative rrugore ndërmjet rajonit të Shkupit dhe të Ovçe Poles. Ky aks rrugor rajonal i lidh vendbanimet Rzhaniçino, Sushicë, Gorobinci dhe Sveti Nikole. Vlera e projektit është 3.1 milionë euro. Mjetet janë siguruar nga një hua nga Banka Botërore, si dhe një pjesë është kofinancim kombëtar nga buxheti i Republikës së Maqedonisë. [Afati: qershor 2011]

Arsyetim:

Rekonstruimi i këtij aksi rrugor ka fulluar në prill të vitit 2009. Nuk ekzistojnë informata konkretet për atë se kur është përfunduar dhe kur është lëshuar në përdorim, por deri në dhjetor të vitit 2011, rekonstruimi i këtij aksi rrugor ka përfunduar.

Rekonstruimi i këtij aksi rrugor është shënuar si i përfunduar edhe në LLogaridhënien e Ministrisë për transport dhe lidhje të R. të Maqedonisë për vitin 2011.

Linke:

Vlerësuar nga: Natalija Peshiq

 

Të gjitha komentet dhe vërejtjet në lidhje me këtë dhe artikujt e tjerë të Vërtetmatës-it, kërkesat për korrigjime dhe sqarime, si dhe sugjerimet për verifikimin e deklaratave të politikanëve dhe premtimeve të partive politike, mund t’i dorëzoni përmes këtij formulari

Your email address will not be published.